logo

Sony a7 S2

Sony a7 S2

26.000 TL (sadece 16 bin shutter”da, yedek batarya, şarj aleti, 1 ay içerisinde geri alma garantisi)

Ürün özellikle ışığın yetersiz olduğu alanlarda harika sonuç veriyor ve alan kişinin artık noise ( yani fotoğrafta kumlanma) gibi bir sorunu olmuyor. Çünkü full frame sensör üzerinde sadece 12 megapiksel olduğu için tekil piksel boyutu çok büyük.  Sony”nin özellikle video alanında geliştirdiği bir ürün olan S2 direkt karta 30fps”de  4 K dolum yapabiliyor.

Dezavantajları: 12 Megapiksel gibi düşük bir piksel boyutuna sahip olduğu için fotoğrafta çok keskin görüntüler vermemesi, bataryasının çabuk bitmesi

Avantajları: 4k video kaydı, slog2 ve 3 çekimler yapabilmesi, temiz bir kozmetiği ve az kullanılmış olması. Belirttiğim özelliklerin çıkmaması ya da alır almaz bir arıza çıkarması durumunda 1 ay içerisinde geri alma garantisi vermiş olmam.

Kimlere Öneririm: Fotoğraf ve Video sektörünün içinde olan ya da girmeyi düşünen herkese öneriyorum. Yanında yedek bataryası olması, erken biten bataryanın kusuruna çözüm oluyor. Ayrıca her ne kadar fotoğraf keskin değil desek te, elde edilen fotoğraf görüntüleri tabi ki R2 kadar olmasa da yine de iş görür vaziyette.

Fiziksel Durumu:  Gayet güzel, tüm tuş aksamı ve mekanizmaları 10 numara çalışır durumda Sony a7 S2

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir