logo

Sony Uyumlu Sigma 60-600 mm Lens

Lens, Ojjektif, Fotoğraf Makinesi

Sigma, Sony ve L Mount için dünyanın ilk 60-600 mm lensini piyasaya sürdü
Hannah Rooke tarafından 4 gün önce duyurusu yapıldı.
Bu inanılmaz derecede çok yönlü zoomm lens, vahşi yaşam, manzara, spor veya yakın çekim fotoğrafçılığı için mükemmel bir lens.

Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG DN OS Spor

Sigma, dünyada bir ilk olarak Sony E mount ve L Mount için (Leica, Panasonic ve Sigma aynasız fotoğraf makinelerinde kullanılan) Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG DN OS Sport lensini piyasaya sürdü. Bu tam çerçeve lens, 10x yakınlaştırma aralığı sayesinde inanılmaz derecede çok yönlüdür ve vahşi yaşam, spor ve manzara fotoğrafçılığına uygun bir lens olarak pazarlanmıştır.

Standart odak uzaklıklarını süper telefotoya kadar kapsayan bu, muhtemelen aynasız kameralar için şimdiye kadar yapılmış en çok yönlü lenstir. Ve üretici tarafından sağlanan MTF çizelgelerine göre ( Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG DN OS Sport), optik açıdan mükemmel bir performans sergilemelidir.

200 mm’lik yakın odaklama özellikleri, maksimum büyütmeyi 1:2,4 yapar, böylece böcekler ve çiçekler gibi şeylerin ince yakın plan ayrıntılarını uzaktan bile yakalayabilirsiniz. OS 2 olarak bilinen, 60 mm’de 7 durak telafisi ve 600 mm’de bile etkileyici 6 durak elde edebilen gelişmiş Optik Stabilizasyondan yararlanır. Bu, yakınlaştırdığınızda bile elde uzun pozlama fotoğrafları çekebileceğiniz anlamına gelir.

Toza ve sıvı sıçramasına dayanıklı yapısı, tüm montaj bağlantılarında özel bir tavan ve yakınlaştırma ve odaklama halkaları ile nemli yağmur ormanlarında, kuru çöllerde veya yağmurlu bir şehir merkezinde çekim yapıyor olun, lensin iyi performans göstermesini sağlar. Ön eleman ayrıca kirlere ve çizilmelere karşı korumayı kolaylaştıran yağa ve suya dayanıklı bir kaplamaya sahiptir.

Merceğin kendisinde yakınlaştırma halkasını kilitlemenizi sağlayan bir yakınlaştırma kilidi anahtarı vardır ve bir netleme modu düğmesi, manuel ve otomatik netleme arasında geçiş yapmanızı sağlar. Odak sınırlayıcı anahtarının üç ayarı vardır: minimum odak mesafesi, sonsuz ve 6m ila sonsuza. Optik Sabitleyici anahtarı, genel çekim için OS 1 ile kaydırma yapmanız gerektiğinde OS 2 arasında geçiş yapar.

Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG DN OS Spor

Odak uzaklığını değiştirmek için, Sigma’nın hareketli yakınlaştırma özelliği sayesinde yakınlaştırma halkasını döndürebilir veya merceğin ön elemanını itebilir/çekebilirsiniz. 2,5 KG’nin hemen altındaki ağırlığıyla kesinlikle hafif bir lens değildir, ancak çok yönlülüğü düşünüldüğünde neredeyse tek lensli bir çözümdür.

Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG DN OS Sport şu anda ön siparişe açık ve 17 Şubat’ta 1.999$ / 1.999£ (Avustralya fiyatı TBC) SRP karşılığında resmi olarak satışa sunulacak.

Canon ve Nikon DSLR’ler için Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports lensin mevcut fiyatından biraz daha pahalı, ancak bizim gözümüzde kalitesi ve çok yönlülüğü düşünüldüğünde hala çok makul. .

Bunlar, vahşi yaşam fotoğrafçılığı için ve manzara fotoğrafçılığı için en iyi kameralardır.

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir